0612426906

Cursus Spaans voor beginners en gevorderden

Bienvenidos Spaans voor beginners en gevorderden

Privé of in kleine groepen. Dus veel persoonlijke aandacht.
U kunt u opgeven voor een cursus Spaans beginners of gevorderden. In onderling overleg kunt u kiezen welk tijdstip, frequentie en methode u het beste schikt.

U heeft les in een kleine groep en heeft zo verschillende gesprekspartners om Spaans mee te oefenen. In een ongedwongen sfeer leert u de basis van de taal of frist u de bestaande kennis op, zodat u deze direct kunt toepassen tijdens de conversatie.

Privéles

U krijgt een op een les en kunt uw eigen tijd, tempo en ook cursusinhoud bepalen. De lessen zijn intensiever en u leert sneller communiceren in het Spaans door continue feedback.

Vakantiecursus

Het doel van een vakantiecursus is dat u zich op vakantie kunt redden met het noodzakelijke Spaans. U leert hoe en wat op z’n Spaans en op die manier kunt u meer oppikken van de Spaanse of Zuid-Amerikaanse cultuur. Het is een verrijking van uw vakantie.
De nadruk van de cursussen ligt op een goede basis en communicatie. Door jarenlang Spaanse cursussen verzorgd te hebben aan volwassenen op alle niveaus, weet de docente precies wat er komt kijken bij het aanleren van de Spaanse taal.

Methode en tarieven

Kijk op deze pagina voor de methode en tarieven.

 

Voor alle cursussen geldt:

  • Begeleiding door een afgestudeerd docente Spaans met buitenlandervaring.
  • De nadruk van de cursus ligt op een goede basis en communicatie.
  • Door jarenlang Spaanse cursussen verzorgd te hebben aan volwassenen op alle niveaus, weet de docente precies wat er komt kijken bij het aanleren van de Spaanse taal. 
  • De lessen vinden meestal een keer per twee weken plaats en het is mogelijk een les te verschuiven.
  • U kunt per les betalen. Voordeel: U betaalt niet voor gemiste lessen en u bent flexibeler wanneer u wel of niet kunt.
Naar boven